Hoe verhoudt pterostilbeen zich tot resveratrol?

Resveratrol was het begin van de revolutie in geavanceerde, krachtige natuurlijke alternatieven voor synthetische medicaties and invasieve behandelingen. De ziektepreventie- en gezondheidsbevorderende mogelijkheden van deze stof zijn onderbouwd door honderden medische onderzoekers en gerapporteerd in meer dan 3500 gepubliceerde in-vitro-, dier- en menselijke proeven en studies. 

Pterostilbeen is een derivaat (ofwel een analoog) van resveratrol waarvan is bevonden dat het mogelijke neurologische, chemo-preventieve en cholesterolverlagende eigenschappen heeft die zelfs beter zijn dan die van pure resveratrol. Het wordt tevens grondig onderzocht op een reeks andere gezondheidseigenschappen. Dierproeven hebben aangetoond dat het zelfs in grote doses onschadelijk is.

Van zowel pterostilbeen als polydatine is het bekend dat het de bio-beschikbaarheid van resveratrol versterkt.

De polyfenolen in PteroMax versterken de effectiviteit en krachtigheid van de resveratrol, polydatine en pterostilbeen aanzienlijk. Ze bieden tevens een uniek krachtig anti-oxidatief effect.

Polydatine is een zeldzame analoog voor resveratrol die de levensduur van resveratrol in de bloedsomloop en het weefsel verlengt, en de effectiviteit van de pterostilbeen in PteroMax verbetert. Het is een betere anti-oxidant dan resveratrol, die op zichzelf al een buitengewone bestrijder van vrije radicalen is. 

Het polyfenolencomplex in PteroMax is ontworpen om de verdeling van deze anti-oxidanten in de druif en de Japanse Duizendknoop na te bootsen. Dit complex bevat bovendien alle superfruitextracten in Bio Quench en andere OPC's. Deze krachtige polyfenolen zijn te vinden in geen enkel supplement met alleen resveratrol.

Bookmark and Share


PteroMax 1 Maandvoorraad
PteroMax

Goedgekeurd als Veganistisch door de American Vegetarian Association.